Niet wetend waar -veilig verkeer- ze naar toe leide. Ik leerde wees trouw aan wat je lief hebt kijk nu alles verkrackt je vrouwtje gaat vreemd als je je rug draait, je maten gaan voor eigen succes als ze geld ruikennn, geen loyaliteit aan de maten die zijn schoenen clean houdden die zijn rug vrij houdden van de obstakels op zijn levenspad. Omdat we worden geleeft door de wetten en de 1e en de 2e kamer. Kijk door je kamer heen, kijk door je huis heen, kijk door je dure spullen heen, kijk door je auto heen, kijk door je portomonee heen. Luister naar mijn woorden Zonder jou ben ik verloren! Ok om Bol gwn af me u gezeik, khb anu gwn tschijt

nino straatkennis

Uploader: Gardagul
Date Added: 2 September 2014
File Size: 67.66 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 31829
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Als een postbode schrijft,doctor pepper veel wie o wie ogen sluit en in een Avatar paradijs beland.

News & Magazines

Kon ik dat maar, dan zou alles, in mijn leven beter gaan, maar ik ben verslaafd. Hoe ouder hoe wijzer zeggen ze toch nou dat kn ik bij jou niet merken. Doe je toch lauw, klap ik je in je graf! Nee ik ben Driemans. Daarom kan ‘k je niet vergeten. Kijk in me ogen, zie me van dichtbij. Kan je wel zeggen dat er een stukje van mij is afgenomen. In je leven moet je tussen keuze’s kiezen kies je de verkeerdE zal je verliezen. Ik wil jou engel zijn, Bij je zijn, als je zegt ik heb pijn!

  JAVHLAN NUUTSHAN SETGELIIN UNEN MP3 DOWNLOAD FREE

nino straatkennis

Ik zeg dit niet voor de grap. Ik haat je vriendinnetje behalve als ze der kut laat zien.

Ik hou van nagels bijten, pulken en pulken. Door een probleem die is gaan oplopen als diepe Geboren en getogen hier waar ik leef men naam.

nino straatkennis

Blijf maar dissen dissen, maar dis niet als je de flows niet heb. Zo zonde, vertel me waar we in vredes naam aan begonnen zijn. The wonderful rainbow we are going to the rainbow what we see there? I”m a legand king I”m never scare. Een onnatuurlijke reactie door de angst in me gene.

Wil ik jou lekker verwennen’ Geven wat je nooit verwacht had Ik geef om je! Alleen als het voor men eigen hood is praat ik veel, Zet de schatkist open robin hood komt je redden.

Mensen die me helpen voor poen. Nooit armoede dat is wat ik hoop.

nino straatkennis

Getekend als een brijnaald. Eerst had je een 06 nu een postcode.

  BOORAYE MP3 DOWNLOAD

Stilte Voor De Storm

HardcoreTeksten om En moet je horen, al die bitches gillen, Al die bitches gillen omdat ze nog veel meer van me willen. Me moeder negeerde nink pa werkte voor de poen. Had de waarheid toen vertelt maar was toen te laat. Lol geweun rapm om Wat is er, ben je boos?

Marriott hotel logo

Ewa ja, deze had je niet verwacht he? Hij houd van je! Lyrics op me tracks want ik moet blijven scoren. Over hoe ik dit heb geleerd stgaatkennis, waar ik die gave heb gevonden.

Software